Gratis levering for køb over 499 DKK, bonus 10% rabat for genkøb

Gratis levering for køb over 499 DKK, bonus 10% rabat for genkøb

Enestående Danisk designer og producent i over 30 år

MOZOW er tilknyttet en design- og produktionsvirksomhed, der også kan skræddersy produkter efter dine specifikke behov.

Vores Historie og Filosofi

Alle Mozow produkter er designet og fremstillet med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Vores sortiment omfatter køkkenredskaber og husdekorationer, der kombinerer æstetik og praktisk brug.

Designer Tor Hadsund

Tor Hadsund er en dansk designer og certificeret møbelsnedker med mange års erfaring. Hans mål var at skabe moderne design, der fokuserer på funktionalitet, og det er lavet af ægte materialer for at opnå langvarig holdbarhed. Tors designfilosofi stammer fra den skandinaviske designtradition, hvor æstetik og kvalitet forenes i stykker, der varer i generationer.

Designer Thomas E.Alken

“Vi tror på styrken af enkle koncepter kombineret med en funktionel og smuk æstetik. Vores fokus er på brugerens problemfri interaktion med alt, hvad vi designer. Det er altid vores mål at levere værktøjer, der modstår slid og ælde af praktisk brug og varer i generationer.”

Karl Johan Wieslander Ronhave - Stifter og CEO for MOZOW

“Min far og min bedstefar var mine mentorer. De lærte mig, at ‘rigtig stil’ er tidløs, aldrig går af mode, og at ‘rigtig kvalitet’ betyder, at det er en arvestykke, ikke bare noget, der varer så længe som garantien.”

VORES MISSION

Mere end det øjet ser – Funktionalitet og holdbarhed af dansk design

Hos MOZOW er vores mål at tilbyde køkkenudstyr og husdekorationer, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også praktiske og holdbare. Vi stræber efter at skabe produkter, der bliver en integreret del af dit hjem og begejstrer vores kunder med deres funktionalitet og design.