Gratis levering for køb over 499 DKK, bonus 10% rabat for genkøb

Gratis levering for køb over 499 DKK, bonus 10% rabat for genkøb

OM-HU Stegepande med låg (24 cm)

Varenummer MW-S2002-DA Kategorier ,

1.150,00 kr.

Oversigt

OM-HU køkkengrejskollektionen fra MOZOW tilbyder professionelt dansk køkkengrej designet til at være både funktionelt og æstetisk tiltalende. Lavet af høj kvalitet 18/10 rustfrit stål med en kerne af aluminiumslegering, sikrer disse gryder og pander jævn varmefordeling. De termisk modificerede træhåndtag giver holdbarhed og varmebestandighed og er aftagelige og udskiftelige. Køkkengrejet har gennemtænkte designelementer som en lågholder, hældetud og ikke-toksiske materialer. Designet til at holde i generationer, kombinerer OM-HU køkkengrej dansk æstetik med langvarige og bæredygtige materialer, hvilket gør det til et alsidigt og essentielt værktøj i ethvert køkken.

  • Dimensioner (Diameter x Højde): 24 x 5 cm
  • Vægt: 1.55kg
  • For at holde dit OM-HU kogegrej i optimal stand:

  • Undgå Høj Varme for Træ: Hold træhåndtag væk fra varmekilder.
  • Fjern Håndtag til Opvaskemaskinen: Mens kogegrejet kan vaskes i en opvaskemaskine, skal træhåndtagene fjernes først.
  • Vi tilbyder en problemfri ombytning inden for 14 dage efter modtagelsen af dit produkt, hvis der opstår fejl. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi er her for at sikre, at du kan nyde vores produkter uden bekymringer.

    OM-HU Køkkengrej

    Professionelt dansk køkkengrej til alle

    OM-HU køkkengrejskollektionen fra MOZOW tilbyder professionelt dansk køkkengrej, der kombinerer funktionelt og æstetisk tiltalende design for at levere en kompromisløst effektiv madlavningsoplevelse.

    Når du fordyber dig i madlavningens kunst, bliver godt køkkengrej næsten usynligt, men forbliver et essentielt værktøj til kulinarisk skabelse. Alle OM-HU gryder og pander er designet til at opfylde dine madlavningsbehov ved at være funktionelle i enhver detalje. Vi designer bedre køkkenværktøj, fordi vi ønsker, at du bliver en bedre kok og bringer glæde til dit køkken.

    Funktionel i hver detalje

    • Træhåndtag: Lavet af termisk modificeret træ for øget holdbarhed og bedre varmebestandighed, hvilket sikrer, at dine fingre ikke bliver brændt.
    • Aftagelige håndtag: Alle OM-HU håndtag er aftagelige og kan udskiftes mellem gryder og pander.
    • Lågholder: Låget forbinder til håndtaget og fungerer som en stander, der tillader damp og vand fra låget at strømme tilbage i gryden eller panden.
    • Hældetud: Designet til præcis og spildfri hældning.
    • Perfekt, jævn varmefordeling: 3-lags rustfrit stål design med en kerne af aluminiumslegering sikrer hurtig og jævn varmefordeling, ideel til madlavning.
    • Ikke-toksisk materiale: Lavet af høj kvalitet, fødevaresikkert 18/10 rustfrit stål, som ikke reagerer med sure ingredienser, hvilket sikrer sikker madlavning for alle generationer af professionelle. Køkkengrejet tåler ovntemperaturer på mindst 260 grader Celsius, forudsat at træhåndtagene fjernes, inden gryderne eller panderne sættes i ovnen.

    Uovertruffen alsidighed

    Langvarige og bæredygtige materialer

    Alle vores gryder og pander er lavet af førsteklasses, langvarige og bæredygtige materialer. Dette inkluderer høj kvalitet, fødevaresikkert 18/10 rustfrit stål indvendigt og udvendigt, kombineret med en kerne af aluminiumslegering for perfekt varmefordeling. Håndtagene er lavet af termisk modificeret træ, som er varmeisolerende og behageligt at holde.

    Tidløst design og holdbarhed

    OM-HU gryder og pander er designet til at holde i generationer. De berømte danske æstetikker kombinerer holdbare materialer såsom 18/10 rustfrit stål, aluminiumslegering og Thermo Ash Wood på håndtagene. Den omhyggelige fremstillingsproces og strenge kvalitetskontrol sikrer, at du ikke behøver bekymre dig om at købe et nyt sæt nogensinde igen. Håndtagene er lavet af Thermo Ash Wood, der giver komfort, varmeisolering og visuel appel.

    Perfekte størrelser og vægt

    OM-HU gryde- og pandestørrelser henvender sig til erfarne hjemmekokke, der ønsker at tilberede en række forskellige måltider, store som små. Vægten af vores gryder varierer fra 1,15 til 1,9 kg, let nok til at kaste ingredienser uden at lægge for meget belastning på dine håndled. Dette gør MOZOW’s gryder og pander til et fremragende valg for dem, der har til hensigt at lave mad regelmæssigt.

    Gennemtænkt ergonomi

    Små detaljer betyder noget. Et hul på hvert håndtag er nyttigt til at hænge dine gryder og pander. Thermo Ash Wood, der bruges på OM-HU håndtagene, er en fremragende isolator, behagelig at holde, giver et godt greb og er æstetisk tiltalende. Sidehåndtag er bedst til større kasseroller og grydepotter, mens stick håndtag giver nemmere greb og behagelige enhåndsbevægelser for mindre gryder.

    OM-HU håndtaget er designet til at være multifunktionelt. Når det er fastgjort til gryden eller panden, bliver det en smart stander til låget, hvilket tillader damp og vand fra låget at strømme tilbage i gryden eller panden, når det er nødvendigt.

    OM-HU kollektionen blev omhyggeligt designet af den anerkendte danske designer Thomas E. Alken

    Thomas E. Alken MDd driver sit eget designstudie i centrum af København. Format Design’s Studiet arbejder med produkt- og møbeldesign samt designrådgivning for danske og internationale kunder. Alken beskriver sit designstudie som et lille et af slagsen, men hvor man er passioneret med en bred ekspertise og store ambitioner.

    “Vi tror på styrken der ligger i et stærkt koncept. Kombineret med en funktionel og smuk form med fokus på menneskekroppen og miljøet er vores mål at designe relevante produkter, der er holdbare. Vi optimerer materialer og fremstillingsmetoder og holder en struktureret og åben arbejdstilgang.” — Thomas E. Alken MDd

    Vi valgte OM-HU som vores endelige navn. OM-HU betyder at gøre sig umage – Vi håber at navnet vil give rigtig god mening i køkkenet såvel som på serveringsbordet – mange år frem i tiden.

    Kvalitetssikring

    “Vi laver en masse forskning og testning, prototyper og iterationer for at sikre, at alle vores produkter opfylder høje kvalitetsstandarder og stadig forbliver smukke og funktionelle i enhver detalje,” siger Karl, en nøglefigur hos MOZOW. Bakkerne kommer i to versioner: en med en halv størrelse granitplade og en med en fuld størrelse granitplade. Begge versioner er designet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer, et kendetegn ved MOZOW produkter.

    Ofte Parret Med

    The_Egg_Black_Charcoal_1
    The_Egg_Natural_1
    Trivet_1
    Trivet_2
    OM-HU_Casserole_with_Lid_1.5L_1
    OM-HU_Casserole_with_Lid_1.5L_5
    OM-HU_Sauce_Pan_with_Lid_20cm_1
    OM-HU_Sauce_Pan_with_Lid_20cm_2
    Beefsteak cooking on OM-HU Frying Pan

    Tilmeld dig nu for at have 

    FRISKAB, bonus RABAT 10%

    til andet køb

    Nej, tak

    Beefsteak cooking on OM-HU Frying Pan

    Tilmeld dig nu for at have

    FRISKAB, bonus RABAT 10%

    til andet køb

    Nej, tak